Com cuidar el teu cabell

1. Almenys cada vuit dies, fes-te una esbandida que contingui vitamines o una màscara per mantenir la salut dels cabells.

2. Brillantor. Al pèl l’afecten agents com l’aigua amb clor i el sol, i l’ús de raspalls, assecadors, tints i altres, que ho fan veure opac, sense vida. Existeixen productes amb aminos, vitamines i microsiliconas que ajuden a reparar aquests danys.

3. Cabells blancs. Sí a la henna per els primers cabells blancs i a les tintures amb baixa oxidació per als cuirs cabelluts sensibles o amb un percentatge mitjà de cabells blancs. La tintura amb oxidació normal és per a les que tenen cabells blancs en un alt percentatge.

4. Dóna-li forma al pèl amb productes modeladors que ajuden a donar volum. El pèl llueix millor quan s’aprofiten les seves caigudes naturals.

5. L’estil és lliure ara i les tendències més obertes, tot i que s’imposen els talls desiguals, tant per als cabells llarg com per al curt.

6. Serrell o Capul. Afavoreix, sobretot, a les que tenen el front àmplia.

7. Gels. S’apliquen a tot tipus de pèl i en general serveixen per manipular-lo o modelar millor. Hidratar el pèl és vital. La cosmètica ha avançat molt i per a cada tipus de pèl hi ha un producte apropiat.

8. Innovar i il·luminar és moltes vegades la clau d’un pèl sempre canviant, d’acord amb les últimes tendències.

9. Jugar amb accessoris com clips, balacas, sivelles i pintes és una bona alternativa, perquè ajuden a armar un pentinat i treuen de dificultats.

10. Rentar-se els cabells cada dia és preferible a no rentar-ho. Si es fa diàriament, perquè no es faci malbé convé usar un xampú molt fi, combinat amb un altre extrasuau.

11. Mira’t sempre en un mirall retrovisor per veure el teu pèl per darrere. Cal no oblidar-se de la imatge que ofereix l’esquena.

12. No contradiguis mai al pèl, no canviïs la seva naturalesa. Si és ondulat aplica productes que ho afavoreixin, si és llis, no ho sotmetis a tractaments de arrissat.

13. Opinions. Quan algú et digui que el teu cabell està “fantàstic”, creu-li; la mirada d’altres gairebé mai falla.

14. Perruquer i conseller són sinònims. Confia en el teu. La perruqueria puja cent per cent l’autoestima.

15. Rul·los. Si aprens a posar-te’ls bé i a pentinar-te després, estàs salvada. Són els ajudants més innocus i fidels.

16. Sigues lliure amb un bon tall; pots aixecar-te al matí i pentinar-te sola, no dependre de la perruqueria.

17. Tintura. Mai et facis una tintura i allisat o permanent el mateix dia. No és aconsellable pels components d’aquests productes. Com més rossa siguis, és pitjor fer-se aquests tractaments; el pèl no ho resisteix.

18. Un tall per a cada edat: als 20, a l’altura de l’esquena; als 30, a la del pit; als 40, a l’espatlla; als 50, a la barbeta; als 60, a l’orella.

19. Vitalitat ve de vida. No escatimis en productes que li donen al pèl vigor, que el revitalitzen. Hi ha cada vegada més i millors productes a la teva disposició.

20. Ja és hora de canviar de look. Sempre és bo, sempre serveix, sempre senti. Deixa la por a una banda i “canvia de pèl”.

21. Oblidat de tot allò que impedeix que el teu cabell es vegi millor cada dia consentint-ho. No estalviïs en la cura d’aquest.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*